Салекс Колодиум лосион за мазоли, кокоши трън и брадавици 10 мл.

Original price was: 12.79 лв..Current price is: 11.26 лв..

Sensilis foot care / Салекс колодиум за кокоши трън и брадавици 10мл. е разтвор за премахване на мазоли, кокоши трън и брадавици.

Описание

Sensilis foot care / Салекс колодиум за кокоши трън и брадавици е разтвор за премахване на мазоли, кокоши трън и брадавици. Той е предназначен за външно локално приложение и осигурява ефективна грижа за краката. Благодарение на мощното си кератолитично действие, Sensilis Салекс безболезнено премахва патологичната тъкан (брадавици, кокоши трън, мазоли) и създава защитен слой върху кожата.

Действие:
Салициловата и млечна киселини притежават мощно кератолитично действие и действат в синергия при унищожаването на образуванията. Колодият оставя тънък защитен слой върху кожата под формата на филм. Това позволява продължителният контакт между подготовката и последващата патологична промяна в тъканите. Рициновото масло овлажнява кожата и не позволява нейното изсушаване под въздействието на киселините.
Sensilis Салекс е бърз, ефективен и безопасен начин, който позволява самостоятелно да отстраните брадавиците и мазолите, без да е необходимо посещение при лекар.

Състав:
Салицилова киселина, млечна киселина, колодиум, рициново масло.

Начин на употреба:
Кожата около мазола се защитава с крем или вазелин.
Нанася се тънък слой от лосиона Sensilis Салекс върху мазола и се оставя да изсъхне. Нанася се два пъти дневно, докато мазола не се отстрани. Да не се използва непрекъснато за период, по-дълъг от две седмици.

Специални предупреждения:
Sensilis Салекс не следва да се използва при лица с диабет или в случай на големи циркулаторни смущения. Само за външна употреба!

Условия за съхранение:
При температура до 25°С на сухо, студено и отдалечено от пряк огън място, недостъпно за деца.

Производител: Galafarm, R.Severna Makedonia
Вносител: Velinoff Pharma, Bulgaria

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Салекс Колодиум лосион за мазоли, кокоши трън и брадавици 10 мл.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment