Партньори

Optima Naturals

Manuka

Optima Naturals е част от съвместна бизнес структура с британско участие, разположена в Италия. Компанията произвежда предимно хранителни добавки и натурални продукти, насърчаващи здравословния начин на живот. Продуктите са формулирани с помощта на традиционни лечебни средства и лечебни растения от цял ​​свят – включително алое вера и манука.

Optima Naturals обработва суровините в естествената им форма, като отдава най-голямо внимание на качеството. Ако дадена съставка не е с органично качество, тя се доставя от други, по-устойчиви източници. Зад корпоративната философия стоят научно доказани методи за селекция на съставките и тяхното потенциално действие, което води до създаването на разнообразие от здравословни продукти с фокус върху естествената грижа за здравето.

За Optima Naturals

Основана през 2005 г. в Италия, Optima Naturals е символ на обширни експертни познания в областта на фитотерапията, произтичащи от продължително сътрудничество с ключови английски компании: William Ransom & Sons plc и Dr. Organic Ltd. Това сътрудничество слага началото на научноизследователската и развойна дейност в централата им в Галарате, отбелязвайки генезиса на първите домашни производства в Италия – ексклузивно предлагащи здравословни продукти, посветени на благосъстоянието и красотата, извлечени от естествени източници.

С поредица от етапи на ускорено развитие, Optima Naturals представя иновативни формули на базата на елагова киселина под марката Cuore di Pomegranate, утвърждава се като пионер във включването на мед от манука в специфични продукти на Manuka Benefit, и по този начин подчертава този безценен природен ресурс пред обществеността.

Днес асортиментът на компанията се състои от над 400 продукта, обхващащи хранителни добавки, натурална козметика и медицински изделия, обслужващи повече от 40 здравни категории в 30 различни фармацевтични форми. Компанията притежава и сертификат за GMP (Good Manufacturing Practices или „добра производствена практика“), като редовно подлагат своите продукти на строго тестване за контрол на качеството. Известно е, че се провеждат над 1200 теста на суровините годишно.

Optima Naturals си сътрудничи тясно с партньори, оформяйки маркетингови стратегии за укрепване на продуктовите пазарни дялове в Италия. Това сътрудничество обхваща изследователски, производствени, маркетингови и технически и финансови аспекти, осигурявайки цялостна подкрепа за всички начинания. Крайните клиенти могат да се насладят на продукти, произведени чрез комбинацията от научна, техническа и търговска дейност с цел най-добра грижа за здравето им.

Продуктите Manuka Benefit

Продуктовата линия Manuka Benefit представлява колекция от изцяло натурални продукти, извлечени от изключителния природен ресурс, меда Манука. Този вид мед е характерен за Нова Зеландия и Южна Австралия и притежава множество здравословни ползи – антивирусно, антибиотично, антисептично, антиоксидантно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие.

Създадени от Optima Naturals, линията продукти Manuka Benefit предоставят уникалните и полезни свойства на меда от манука. Тази специализирана линия включва различни продукти за здраве и благосъстояние, формулирани с мед от манука и етерично масло от манука, насочени към специфични нужди и здравословни проблеми. Налични са продукти като хранителни добавки, ефервесцентни таблетки, дъвчащи таблетки, сироп за кашлица и други, насочени към подобряване на цялостното благосъстояние, насърчаване здравето на дихателната система и подпомагане на дихателните пътища.

Продуктите на Optima Naturals са:

  • Без парабени, SLS и синтетични оцветители
  • Не съдържат аромати и агресивни консерванти
  • Подходящи за вегетарианци и вегани
  • Не са тествани върху животни
Нашите партньори

Готови ли сте да станем партньори?

Нека обсъдим тази възможност!