Партньори

OptiBiotix

Optibiotix

OptiBiotix Health Plc. е компания в областта на науките за живота, която работи в една от най-прогресивните области на биотехнологичните изследвания.

Разработвайки технологии, които модулират човешкия микробиом – колективния геном на микробите в тялото – OptiBiotix идентифицира и разработва микробни щамове, съединения и формули за използване в хранителни съставки, добавки и активни съединения, които могат да повлияят на човешката физиология, извличайки потенциални ползи за здравето.

С утвърден набор от модулатори на микробиома, екипът на OptiBiotix работи днес в областта на превенцията и лечението на хронични заболявания, свързани с начина на живот, включително затлъстяване, хиперхолестеролемия и липиден профил, и диабет.

OptiBiotixНай-продаваният продукт е CholBiome X3 – иновативен продукт за здравословни нива на холестеролa
CholBiome®X3 укрепва сърдечно съдовата система, по естествен начин намалява нивата на холестеролa, кръвното налягане и сърдечно съдовия риск.

CholBiome®X3 действа чрез промяна на съществуващия микробиом – нормалната чревна флора на индивида, като предлага естествено, научно обосновано решение без странични ефекти.

Нашите партньори

Готови ли сте да станем партньори?

Нека обсъдим тази възможност!