Мисия и визия

Опит

Представител на наложени световни фармацевтични марки

Вносител

Ексклузивен вносител дистрибутор на световни марки

Купи онлайн

Над 150 продукта от доказани фармацевтични компании

Velinoff Pharma Ltd e бързо развиваща се фармацевтична маркетингова компания, основaна през 2018.

Ние сме:

  • Ексклузивен вносител и дистрибутор на:
    ADM – Американска мултинационална компания, глобален лидер доказан и признат, посветен на производството на иновативни продукти с най-високо качество.
  • Pavia Farmaceutici – Италианска компания, работеща в областта на изследването, разработването и производството на нови формулировки медицински изделия, козметика и хранителни добавки.
Основаната посока са биотехнологичните иновации и терапии, засягащи както големи групи от населението и традиционни социално значими заболявания, така и терапии насочени към преодоляване на индивидуални състояния. Продуктите предлагат пълноценна превенция, постоянен контрол и най-ефективно лечение на хронични заболявания като затлъстяване, хиперхолестеролемия, липидни профили и диабет. Ново поколение пробиотици и ефективни козметични продукти са част от портфолиото на фирмата. Целта на Velinoff Pharma е да представи на българския пазар най-иновативните продукти за фармако-клинична грижа. Всички те са официално одобрени за употреба от Европейската медицинска академия / EMA/ и американската агенция по храни и лекарства /FDA/.
Продуктите представени от Velinoff Pharma се предлагат на най-развитите фармацевтични пазари по света. Предоставя се възможността на хората с техния личен избор или по лекарска препоръка да се възползват от най-съвременните лечения за бързо възстановяване на своето здраве, качество на живот и контрол върху състояния, съставляващи над 60% от причините за смъртност в България и по света.
От 2018 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на Английския производител OptiBiotix.
CholBiome® X3 e първия продукт на компанията, клинично доказан и ефективен за здравословни нива на холестерола. Едно естествено решение за добро сърдечно здраве.

От 2019 г. портфолиото на Velinoff Pharma се обогати с иновативния продукт Provopaine® срещу чести и рецидивиращи инфекции на горно дихателните пътища, произвеждани от Mika Nutri Pharma – Швейцарска фирма специализирана в разработването на уникални ОТС продукти.

От 2019 г. Velinoff Pharma е успешен дистрибутор на Galafarm. Македонски производител на доказани и ефективни козметични продукти. Едни от най-известните са Sensilis Салекс Колодиум Лосион при брадавици, кокоши трън и мазоли, Ихтигал крем с прополис и детската серия BABYGAL.

От 2021 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на британския производител ADM Protexin Limited, който е част от огромната американска мултинационална корпорация ADM. Световно известната и доказана марка пробиотици Bio-Kult® ще се разпространява и разраства от Velinoff Pharma в България.

От 2022 г. Velinoff Pharma e ексклузивен представител и вносител на Pavia Farmaceutici – Италианска компания, работеща в областта на изследването, разработването и производството на нови формулировки медицински изделия, козметика и хранителни добавки.