За нас

Нашите резултати в цифри

Години на пазара
0
Предлагани продукта
0 +
Партньора от цял свят
0
Аптеки работят с нас
0 +
Доволни клиента
0 +
young-woman-pharmacist-pharmacy_1303-25541

Velinoff Pharma е българска фирма, основана през 2018 година. Ние сме ексклузивен представител, вносител и дистрибутор на висококачествени фармацевтични продукти, директно от производителите от САЩ, Англия, Швейцария, Италия, Македония и други.

Надежден доставчик на качествени фармацевтични продукти

Ние сме посветени на това да предоставяме на нашите клиенти фармацевтични продукти с най-високо качество, които отговарят на най-строгите стандарти и са в съответствие с действащите международни разпоредби. Нашият екип от експерти е посветен в намирането на решения, които най-добре да посрещат вашите нужди, като същевременно ви гарантира достъп до надеждни и рентабилни продукти.

В нашата компания вярваме, че здравето и доброто самочувствие са от решаващо значение за хората и затова се стремим да доставим и разпространим на българският пазар разнообразни, иновативни и качествени медицински изделия, хранителни добавки и ефективни козметични продукти за фармако-клинична грижа. Мисията ни е да предоставим достъп на хората до най-съвременните фармацевтични решения за добро здраве, добро качество на живот и ефективен контрол върху различни здравословни състояния.

Вземете най-качествените лекарства и хранителни добавки от цял свят

Уверете се, че получавате фармацевтични продукти с най-високо качество с Velinoff Pharma. Ние сме горд вносител и дистрибутор на висококачествени продукти от цял свят. Осигурете си достъп до безопасни и надеждни лекарствени средства още днес.

Всички продукти, които дистрибутираме се отличават със своето високо качество и са официално сертифицирани за безопасна употреба от Европейската медицинска академия /EMA/ и Американската агенция по храни и лекарства /FDA/, така че можете да бъдете спокойни, знаейки, че вашите лекарства и хранителни добавки са надеждни и заслужават доверие.

Получете продукти с доказан произход, на които можете да се доверите

Горди сме, че през последните 5 години, Velinoff Pharma успя да се утвърди като доверен и надежден партньор и представител за България на редица реномирани фармацевтични производители, развиващи дейност в най-прогресивните области на биотехнологиите, в това число:

ADM Protexin – американска мултинационална компания, глобален лидер в производството на хранителни продукти и добавки, която успешно отключва силата на природата. Компанията осигуряваме качествени и балансирани решения за храни, напитки и хранителни добавки, които носят ползи за здравето и доброто самочувствие на потребителите в цял свят.
Част от портфолиото на компанията са и новото поколение пробиотични добавки Bio-Kult, оценени през последните няколко години с редица международни награди за най-добър продукт.

Pavia Farmaceutici – италианска фармацевтична компания, която се занимава с научни изследвания и разработване на медицински изделия, нови дезинфектантни формули и развиване на доставки за козметика и хранителни добавки. Усилията на компанията, в тясно сътрудничество с италиански и чуждестранни университети и изследователски институти са насочени към осигуряване на иновативни технологии и разработване на собствени патенти за здравна грижа. Част от портфолиото на компанията е линия медицински изделия KAdermin, които представляват истинска революция във възстановяването на увредена кожа с използването на патентована SCX технология.

Galafarm – водещ производител на фармацевтични и козметични продукти и хранителни добавки с повече от 30 годишен опит в областта. Фабриката на компанията е на три нива и е проектирана, изградена и оборудвана в съответствие с най-високите изисквания на Добрата производствена практика (GMP). Продуктите, които се произвеждат се изготвят от експерти с десетилетия опит във фармацевтиката, включително химици, висококвалифицирани инженери, специалисти по контрол на качеството и управление на проекти.

woman-s-hand-pours-medicine-pills-out-bottle_1150-14200

Optima Naturals, основана в Италия през 2005 г., има богат опит във фитотерапията, произтичащ от дългогодишно сътрудничество със значими английски компании. Техният централен офис в Галарате е свидетел на значителен напредък в научноизследователската и развойна дейност и началото на първите производства Made in Italy. Компанията се гордее с няколко постижения, включително въвеждането на формули на базата на елагова киселина на италианския пазар под марката Cuore di Pomegranate и популяризиране на меда Манука чрез продуктовата линия Manuka Benefit. С над 400 референции, обхващащи хранителни добавки, натурална козметика и медицински изделия в 40 здравни категории чрез 30 фармацевтични форми, Optima Naturals поддържа своята GMP сертификация и провежда строги тестове, за да предложи безапелационно качество на крайните клиенти.

Конгреси