Партньори

ADM

ADM

ADM е американска мултинационална компания, глобален лидер в производството на хранителни продукти за хора и животни, която успешно отключва силата на природата. Ние осигуряваме качествени и балансирани решения за храни, напитки и хранителни добавки, които носят ползи за здравето и доброто самочувствие на потребителите ни в цял свят.

Нашата експертиза в преработката на растителни култури, ни позволяват да задоволяваме нуждите на клиентите ни за храни, напитки, здраве и добро самочувствие с несравнима прецизност и внимание към детайлите. Със седалище в Чикаго, Илинойс, ADM превръща културите в решения за хранене на хора и животни по целия свят и свързва пазарите на шест континента. През 2020 г., нетните продажби на компанията възлизат на повече от 64 млрд. долара, което я прави една от най-големите подобни компании в света.

Ние предлагаме пълната гама от услуги и решения за животновъдство, аквакултурите и домашните любимци.

ADM за нашите убеждения

  • Нашите вярвания подкрепят целта ни: да отключим силата на природата, за да обогатим качеството на живот.
  • Храната, получена от природата, е важен фактор за здравето и благосъстоянието.
  • Всеки има право на храната, от която се нуждае, за да поддържа живота си.

Какво правим?

Нашата компания работи в близък контакт с производителите, като ги подкрепя с персонализирани услуги и иновативни технологии. Съвместно с партньорите си успяваме да превръщаме плодовете на техните усилия в продукти за потребителите по целия свят.

Използваме само най-добрите естествени съставки, като ги превръщаме в различни категории от храни и напитки. Мисията ни е да развиваме тенденциите в областта на хранителните продукти – от протеини на растителна основа до пробиотици и в сътрудничество с нашите клиенти да предоставяме персонализирани и вкусни решения от природата, които да отговарят на предпочитанията и нуждите на всеки един потребител.

Част от портфолиото ни са и новото поколение пробиотични добавки Bio-Kult, оценени през последните няколко години с редица международни награди за най-добър продукт.

Ние сме посветени на производството на иновативни продукти и услуги, които подпомагат здравословния начин на живот. Всички продукти, които предлагаме на нашите клиенти, са създадени от най-добрите експерти в производството на храни, и са грижливо подбирани с цел да задоволят нуждите на потребителите, които търсят здравословни решения за своето добро състояние. Нашата мисия е да предлагаме висококачествени храни, напитки и хранителни добавки, които подпомагат оптимизирането на здравето на всеки потребител.

Разбираме, че все повече собственици на домашни животни избират да хранят своите любимци с чисти и здравословни продукти, и затова поемаме ангажимент за хуманно и устойчиво отношение към добитъка и птиците. Наша цел е и разработването на висококачествени продукти за хранене на животни, които да отговарят на нуждите и на домашните любимци, за да ги направят по-здрави и по-щастливи.

Благодарение на глобалното ни присъствие и познанията на местните пазари, нашата компания е известна с уникалния си глобален отпечатък, който ни дава възможност да доставяме най-добрите съставки от целия свят до нашите клиенти, където и да се намират те. Ние залагаме на местните познания и технологии, за да гарантираме, че клиентите ни получават най-добрите продукти на пазара, създадени от висококачествени съставки, които са етични и устойчиви.

История на ADM

От скромна регионална компания, специализирана в производството на ленено масло, за 120 години, ние се превърнахме в глобален лидер в сферата на храненето на хора и животни и добихме известност с водещата си роля в производството и преработката на селскостопански продукти. Нашата цел е да бъдем дългосрочен партньор на клиентите с които работим, като предоставяме най-висококачествените продукти на пазара и като се стремим постоянно да подобряваме услугите и иновативните решения, които предлагаме.

Трансформиране на нашето портфолио

През последното десетилетие ние успешно трансформирахме компанията си, като усъвършенствахме нашите продукти и преработихме портфолио ни, за да отговорим на нарастващите нужди на потребителите за продоволствена сигурност, здраве, устойчивост и благополучие. Днес ADM сме водеща компания в областта на храненето на хора и животни, които ценят здравословните храни и подкрепата за по-добър и здравословен начин на живот. С уникалната ни верига за доставки и максимално оптимизирано преработване на селскостопанските продукти, ние сме авторитетен глобален мениджър и партньор, на когото да се има доверие. Предлагаме иновативни решения за подкрепа на по-здравословното хранене и живот и търсим непрекъснато нови и ефективни начини за заместване на продуктите на петролна основа. Мисията ни е да бъдем лидер в индустрията и да създаваме по-устойчив свят за бъдещите поколения.

Официален уеб сайт:
https://www.adm.com
https://www.protexin.com

Нашите партньори

Готови ли сте да станем партньори?

Нека обсъдим тази възможност!