BIO-KULT®Pregnéa 60 капсули

49.50 лв.

BIO-KULT® Pregnéa (БИО-КУЛТ®ПРЕГНЕА)
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА 60 капсули с Витамин С, Витамин D, цинк, магнезий и фолат
Нето тегло 33.5 g. Одобрено за вегетарианци

Bio-Kult® Pregnéa е научно разработена формула за подпомагане на жените преди, по време и след бременност и кърмене. Усъвършенстваната многощамова формула.

Описание

Състав: 6 живи пробиотични щама, витамин C, витамин D3, цинк и фолиева киселина, съставки допринасящи за нормалната функция на имунната система. Фолиевата киселина също допринася за растежа на майчината тъкан по време на бременност. Допълнителният прием на фолиева киселина повишава фолатния статус на майката. Ниският фолатен статус на майката е рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба в развиващия се плод. Благоприятният ефект се постига с допълнителен дневен прием на фолиева киселина от 400 μg поне един месец преди и до три месеца след зачеването. Магнезият допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Bio-Kult® Pregnéa  усъвършенствана многощамова формула съдържа редица витамини и минерали, които допринасят за нормалната плодовитост, растежа на майчината тъкан по време на бременност, нормалното функциониране на имунната система

Без изкуствени оцветители и ароматизанти. Не съдържа глутен.

Указания за употреба: Профилактика преди бременност, по време на бременност и след бременността и при кърмене:

Дозировка: Приемайте по 2 капсули дневно, с храна.
*Подходящ за употреба по време на бременност. Въпреки това, ако сте бременна или планирате бременност, приемате някакви лекарства или имате някакви заболявания, моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да вземете каквато и да е хранителна добавка.

Предпазни мерки: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Специални указания: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Живи бактериални култури:

Средни хранителни стойности 2 капсули
Lactobacillus plantarum PXN® 47™
Bifidobacterium longum PXN® 30™Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™Lactobacillus helveticus PXN® 35™
Bifidobacterium bifidum PXN® 23™
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™
4 милиард
живи бактерии4 х 109CFU
Фолиева киселина 400µg 200% NRV
Витамин D3 10µg 200% NRV
Витамин С 30 mg 38% NRV
Магнезий 80 mg 21%
Цинк 3 mg 30% NRV

NRV = Хранителна референтна стойност

Съставки: Магнезиев цитрат, растителна капсула (хидроксипропил метилцелулоза),живи бактериални щамове (мляко,соя),витамин С (аскорбинова киселина), цинков цитрат, витамин D3 (холекалциферол), фолиева киселина (като (6S)-5-метилтетрахидрофолиева киселина, глюкозаминова сол (източник на фолат)).

Алергени: Вижте списъка на съставките с удебелен шрифт. В процеса на ферментация се използват мляко и соя.  Съдържанието е на ниво, което не би повлияло на страдащите от непоносимост към лактоза.

Съхранение: Дръжте далеч от деца. Не е необходимо да се съхранява в хладилник. Съхранение на хладно, сухо и далече от пряка слънчева светлина място.
Срок на годност – вижте опаковката

Производител: ADM Protexin Limited, Lopen Head, Somerset, TA13 5JH, UK. info@bio-kult.com, www.bio-kult.com.

Вносител и дистрибутор: Velinoff Pharma Ltd, 1111 София, ул. Хубавка 11, тел.:+359897884430, office@velinoff.com, www.velinoff.com
Bio-Kult®, РXN и Protexin ca peгистрирани търговски марки на ADM Protexin Ltd. Bcички права запазени.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “BIO-KULT®Pregnéa 60 капсули”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment