Партньори

Pavia Farmaceutici

Pavia Farmaceutici е италианска фармацевтична компания, която се занимава с научни изследвания и разработване на медицински изделия, нови дезинфектантни формули и развиване на доставки за козметика и хранителни добавки. Нашите изследователски и развойни усилия, в тясно сътрудничество с италиански и чуждестранни университети и изследователски институти са насочени към това, да осигурим нови технологии за здравна грижа.

Всеки патент на Pavia Farmaceutici е резултат от години научни изследвания и разработване на високотехнологични продукти. Нашата цел, като компания е да произвеждаме продукти, които да улесняват живота на хората и да подобряват техния здравен статус.

Линия медицински изделия Kadermin

KAdermin е линия от медицински изделия, които представляват истинска революция във възстановяването на увредена кожа. Нашите продукти използват патентованата SCX технология, която съчетава най-добрите елементи за максимална защита на кожата, включително силициев диоксид, активиран със сребърни йони и хлорхексидин. Ефективната защитна бариера създадена от KAdermin съдържа всички необходими елементи, които да насърчат естествените възстановителни процеси на тъканите и по този начин да подпомогнат спонтанната регенерация.

Нашите продукти са медицински изделия, които са патентовани и научно доказани. Ние работим усилено върху всеки един от тях, за да гарантираме, че ще имате достъп до най-висококачествената грижа за вашата кожа.

Официален уеб сайт
https://www.paviafarmaceutici.it

Kadermin Skincare е дермозащитен, абсорбиращ и успокояващ спрей на прах, особено подходящ за облекчаване и предотвратяване на обриви от пелени, протриване, зачервяване на кожните гънки и еритема.

Грижата за кожата Kadermin е идеална за употреба в особено влажни зони (слабини, подмишници, междупръстови, междугръднични, подмишнични гънки, други кожни гънки).

Благодарение на иновативната патентована съставка Silversil, грижата за кожата на Kadermin предлага ефективна защита на кожата от агресията на микробните агенти.

Kadermin Skincare е регенериращ, омекотяващ и успокояващ крем, идеален за цялото семейство. Специфичната му формула, благодарение на овлажняващото действие на пантенола и алоето, е предназначена за облекчаване на раздразнения и зачервявания, причинени от бръснене, депилация, вятър или слънце, ухапвания от насекоми, напукани, протрити и еритемни кожни гънки. Благодарение на иновативната патентована съставка Silversil грижата за кожата на Kadermin предлага и ефективна защита на кожата от агресията на микробните агенти. Кремът за грижа за кожата Kadermin придава на кожата незабавно и приятно усещане за свежест и я прави по-гладка и мека.

Овлажняващият и успокояващ воден спрей Kadermin Skincare

Благодарение на овлажняващото действие на зеления чай и алоето, осигурява бързо облекчение на сърбежа и е полезен в случаи на зачервяване, раздразнение, дехидратация на кожата и при излагане на агресивни външни фактори (слънце, вятър, ухапвания от насекоми). Водният спрей за грижа за кожата Kadermin дава на кожата незабавно и приятно усещане за свежест и я прави по-гладка и мека. Той се абсорбира бързо, без да е необходимо масажиране, така че можете да избегнете дискомфорта, причинен от триенето на кожата. Благодарение на иновативната патентована съставка Silversil той предлага на кожата ефективна защита срещу микробна агресия.

БАКТЕРИАЛНА БАРИЕРА BB

ПРОЗРАЧЕН АНТИМИКРОБЕН СПРЕЙ ЗА ВСЯКА КОЖА

Спреят „Бактериална бариера“ е разработен за бързо дезинфекциране на предмети, повърхности и текстил в домашни и обществени помещения чрез разграждане на микробния товар. Напръскан върху повърхности, той създава дълготраен дезинфекциращ филм, който предпазва предметите, без да създава повреди, ореоли или остатъци. Предлага се във формат за пръскане 125ml/400ml и във формат за течности в кутии от 5/10 литра.

KAdermin Line

Технологията SCX и в Private Lable

Линия за медицински изделия

Технология SCX. Еволюция на технологиите за възстановяване на увредена кожа

KAdermin е серия от медицински изделия, които създават ефективна защитна бариера, подпомагаща естествените процеси на регенерация на тъканите, като благоприятстват възстановяването на нормалните физиологични условия, полезни за спонтанната регенерация на кожата.

Комплексът SCX се състои от силициев диоксид, функционализиран със сребърни йони и хлорхексидин; антимикробните му свойства гарантират, че бариерата, образувана от медицинското изделие, е устойчива на атаки от микробни агенти.

Продуктите, разработени от Pavia Farmaceutici, се основават на патентовани антимикробни активни съединения и могат да бъдат разделени на две основни области за локална употреба:

  • както върху кожата, така и върху лигавиците на устната кухина и гениталиите, като запазва микросредата на лезията от външна микробна агресия;
  • за зъболекарска и гингивална употреба с антибактериални и антивирусни свойства.

Дейностите на Pavia Farmaceutici следват квалифицирани протоколи и стандартни процеси, за да се постигне оптимален резултат. Доставяме на компаниите готови продукти и в частни етикети, като винаги разработваме нови технологии и предоставяме постоянна регулаторна помощ.

Нашите партньори

Готови ли сте да станем партньори?

Нека обсъдим тази възможност!