Партньори

banner1

Velinoff Pharma си партнира с утвърдени имена и марки.

От 2018 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на Английския производител OptiBiotix.
CholBiome® X3 e първия продукт на компанията, клинично доказан и ефективен за здравословни нива на холестерола. Едно естествено решение за добро сърдечно здраве.

От 2019 г. портфолиото на Velinoff Pharma се обогати с иновативния продукт Provopaine® срещу чести и рецидивиращи инфекции на горно дихателните пътища, произвеждани от Mika Nutri Pharma – Швейцарска фирма специализирана в разработването на уникални ОТС продукти.

От 2019 г. Velinoff Pharma е успешен дистрибутор на Galafarm. Македонски производител на доказани и ефективни козметични продукти. Едни от най-известните са Sensilis Салекс Колодиум Лосион при брадавици, кокоши трън и мазоли, Ихтигал крем с прополис и детската серия Babygal.

От 2021 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на британския производител ADM Protexin, който е част от огромната американска мултинационална корпорация ADM. Световно известната и доказана марка пробиотици Bio-Kult се разпространява и разраства от Velinoff Pharma в България.

 

От 2022 г. Velinoff Pharma е официален представител и дистрибутор за продуктите на Pavia Farmaceutici – италианска фармацевтична компания специализирана в разработването, производството и разпространението на фармацевтични продукти, особено в областта на дерматологията. В асортимента на Pavia Farmaceutici влиза набор от лекарства и продукти за грижа за кожата, насочени към различни дерматологични състояния. Pavia Farmaceutici се фокусира върху изследванията и иновациите, за да осигури ефективни решения за здравето на кожата, като разработва продуктите си съвместно с италиански и чуждестранни университети и изследователски институти.

Pavia Farmaceutici предлага широка гама от иновативни продукти, като техните продуктови линии включват линията KAdermin, ветеринарната линия Kadermin, KADERMIN SKINCARE COSMETIC LINE, BACTERIAL BARRIER BB и други. Линията KAdermin използва SCX технология, като се фокусира върху възстановяването на кожни лезии и естествената регенерация на тъканите. В допълнение, козметичната линия KADERMIN SKINCARE е базирана на технологията Silversil. Друг отличителен продукт на Pavia Farmaceutici – BACTERIAL BARRIER BB предлага прозрачна антимикробна спрей формула за поддържане на хигиенична среда върху различни повърхности. 

От 2023 г. Velinoff Pharma е официален представител и дистрибутор за продуктите на Optima Naturals, компания основана в Италия през 2005 г. с лидерски позиции във фитотерапевтичните иновации чрез дългосрочни партньорства с доказани английски компании. Това сътрудничество води до създаване на пионерските здравни продукти Made in Italy, получени изключително от естествени съставки. Забележителните постижения на Optima Naturals включват въвеждане на формули на базата на елагова киселина и активно популяризиране на продуктите Manuka Benefit с мед от манука. С над 400 продукта, обхващащи различни здравословни категории и стриктно GMP сертифицирано производство, Optima Naturals набляга на контрола на качеството и иновациите.