Партньори

Galafarm

Galapharm

Galafarm е водещ производител на фармацевтични и козметични продукти и хранителни добавки с повече от 30 годишен опит в областта. Нашата фабрика е на три нива с площ от над 2500 кв.м. и е проектирана, изградена и оборудвана в съответствие с най-високите изисквания на Добрата производствена практика (GMP).

Нашите професионалисти се грижат за качеството, ефективността и безопасността на целия производствен процес. Продуктите ни се изготвят от експерти с десетилетия опит във фармацевтиката, включително химици, висококвалифицирани инженери, специалисти по контрол на качеството и управление на проекти. Постоянно инвестираме във всичко, което правим, за да предоставим най-доброто качество на пазара.

Ние непрекъснато подобряваме ефективността и безопасността на производството, развиваме нови проекти и изследваме възможности за пускане на нашите продукти на нови пазари. Мисията ни е да направим продуктите ни достъпни за всички клиенти чрез непрекъснато търсене на дистрибутори по целия свят.

Когато се нуждаете от партньор, който може да помогне с разработването на формули, стабилност, контрактно производство, първична и вторична опаковка, Galafarm е вашият доверен избор.

Фирмена история на Galafarm

Galafarm е основана през 1991 г. като аптечно предприятие.
През 2002 г. компанията ни получава сертификат и наградата Златна звезда за качество на церемонията на International Quality Award в Женева.

През 2003 г. Galafarm получава сертификат за качество ISO 9001:2008, издаден от Quality Austria.

През 2004 г. Galafarm инвестира в нов производствен обект с площ от 2500 кв.м. на три нива.
През 2007 г. Galafarm получава лиценз за производство и опаковане на лекарствени и билкови продукти от регулаторните органи.
През 2012 г. Galafarm получава сертификат за Добра производствена практика (GMP), издаден от регулаторните органи.

През 2019 г. Galafarm получава Лиценз за производство, опаковане и маркетинг на продукти, съдържащи екстракт от канабис за медицински цели, издаден от регулаторните органи. Същата година е получен и Лиценз за производство на екстракти от канабис за медицински цели с CBD и THC в количества, по-големи от 0,2%.
През 2021 г. Galafarm получава разрешителни за маркетинг на 18 продукта с гранични стойности на CBD в различни фармацевтични форми, издадени от регулаторните органи.

През същата 2021 г. компанията ни обновява и сертификата си за Добра производствена практика (GMP).

Официален уеб сайт
https://galafarm.com.mk

Нашите партньори

Готови ли сте да станем партньори?

Нека обсъдим тази възможност!