Спрей за гърло с мед от Манука – Manuka Benefit 20 ml

Original price was: 32.00 лв..Current price is: 25.60 лв..

(1 клиентски отзив)

Спрей за гърло с мед от манука е изцяло природен продукт, създаден да донесе облекчение на раздразненото гърло. Тази прецизно подбрана формула залага на ефикасността на мед от Манука, етерично масло от Манука, екстракта от Смирна, екстракт от Лечебна мъдрица и екстракт от Невен, за да осигури ефективна грижа за раздразненото гърло и противовъзпалително действие.

Описание

Компоненти на СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА:

 • Мед от манука: Почитан заради изключителните си антибактериални и противовъзпалителни свойства, медът от манука е естествено лечебно средство, което помага при успокояване на раздразненията в гърлото. Неговото мощно антибактериално действие помага за успокояване на раздразненото гърло, като същевременно насърчава вродения лечебен капацитет на тялото.
 • Етерично масло от манука: Това етерично масло допълва полезните ефекти на меда от манука, като осигурява допълнителни антимикробни свойства. Действа синергично за борба с бактериите, които могат да причинят дискомфорт в гърлото, като допринася за по-бързо възстановяване.
 • Екстракт от Смирна: Известен със своите противовъзпалителни свойства, екстрактът от Смирна облекчава подуването на гърлото и дискомфорта. Неговото успокояващо действие върху възпалените тъкани помага за успокояване на раздразненото гърло.
 • Екстракт от Лечебна мъдрица: Богат на антиоксиданти, този екстракт осигурява защитни ползи за гърлото. Неговите антиоксидантни свойства помагат за предпазване на тъканите на гърлото, намалявайки оксидативния стрес и насърчавайки по-здравословна среда в носоглътката.
 • Екстракт от Невен: Признат със своите успокояващи свойства, екстрактът от невен допринася за успокояване и овлажняване на гърлото. Неговото нежно действие спомага за поддържане здравето на гърлото, облекчавайки дискомфорта и дразненето.

Ползи за здравето на СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО С МЕД ОТ МАНУКА:

 • Успокояващо действие: Помага за осигуряване на незабавно облекчение на възпалено и раздразнено гърло, минимизирайки дискомфорта.
 • Естествена лечебна подкрепа: Подпомага естествените лечебни механизми на тялото при раздразнения, свързани с гърлото.
 • Намалено възпаление: Помага за намаляване на подуването и възпалението в гърлото, облекчавайки дискомфорта.
 • Антимикробна защита: Предлага защита срещу вредни микроби, които могат да доведат до проблеми с гърлото, сухота, трудни с преглъщането.
 • Превантивно действие: Насърчава здравословна среда на гърлото, като поддържа цялостното благосъстояние и създава силна бариера чрез защитен слой.

Без изкуствени оцветители или ароматизанти. 

Не съдържа глутен. Не съдържа лактоза. 

Подходящ за вегетарианци. 

Не се препоръчва за деца под 3 годишна възраст. 

Допълнителна информация

Производител

Мед от Манука

20 mg

Етерично масло от Манука

0.8 mg

Eкстракт от Смирна

60 mg

Eкстракт Лечебна мъдрица

40 mg

Eкстракт от Невен

40 mg

Прием

Начин на употреба. Перорално приложение.

Препоръчителна дневна доза: За деца от 3 до 12 годишна възраст 1 до 2 впръсквания на ден.

За деца над 12 години и възрастни 3 до 5 впръсквания на ден.

Не се препоръчва за деца под 3 годишна възраст. Да не се приема по време на бременност и кърмене.

Съдържа полиалкохоли: прекомерната употреба може да доведе до разхлабителен ефект.

Предпазни мерки: Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 5 впръсквания на ден (еквивалент на 1,2 ml). Да се съхранява на хладно (под 30˚С) и сухо, недостъпно за деца място, далеч от пряка слънчева светлина.

Специални указания: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Състав

Вода, глицерол, Смирна (Commiphora molmot Еngl. смола) хидроглицеролов екстракт, Лечебна мъдрица (Sisymbrum officinale Scop., върхчета  и цветове) хидроглицеролов екстракт,  Невен (Calendula oficinalis L., цветове) хидроглицеролов екстракт,  Мед от манука (Leptospemum Scoparium J.R Fr ост & G. Frost) аромат, консервант: калиев сорбат, Манука( Leptosperemum Scoparium J.R Frost & G.Frost) етерично масло от листа, подкислител: лимонена киселина, подсладител: стевиол гликозиди от Stevia rebaudiana.

1 отзив за Спрей за гърло с мед от Манука – Manuka Benefit 20 ml

 1. Минко Петков

  Изключително добър продукт! Много бърз и изключително добър резултат! Препоръчвам го силно!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment