Естествено решение за по-добро сърдечно здраве

ХолБиом®Х3 иновативен продукт съдържащ три научно доказани синергично действaщи съставки Monacolin K, Niacin и Lactobacillus plantarum LPLDL®.

Продуктът ХолБиом®Х3 използва силата на патентования пробиотик Lactobacillus plantarum LPLDL®, за който е клинично доказано, че намалява общия холестерол с 36,7%, намалява LDL (лошия) холестерол и повишава HDL (добрия) холестерол!

Защо ХолБиом®Х3 е толкова специален?

Пробиотиците са разработени, за да подпомагат имунитета и храносмилането, но ХолБиом®Х3 използва силата на пробиотиците, за укрепване на сърдечно съдовата система. По естествен начин намалява холестерола, кръвното налягане и сърдечно-съдовия риск. Действа чрез модулиране на човешкия микробим – нормалната чревна флора.

Клинично доказан, ефективен и без странични ефекти ХолБиом®Х3 е безопасна алтернатива за здравословни нива на холестерола. Ежедневното приемане на ХолБиом®Х3 е отличен начин за поддържането на здравословни нива на холестерол.

Управление на високия холестерол

Има две основни форми на холестерол: LDL, който е „лошия” холестерол, отговорен за запушване на артериите и HDL „добър” холестерол, който помага за изчистване на холестерола от кръвта.

Ето защо управлението на холестерола чрез повишаване на HDL и понижаване на LDL е толкова важно.
Добрата новина е, че малките промени, като например приемането на ХолБиом®Х3, могат да помогнат за регулиране нивата на холестерола и за по-добро сърдечно здраве. За разлика от статините, които често се използват за лечение на висок холестерол, Lactobacillus plantarum LPLDL®, в ХолБиом®Х3, не води до странични ефекти.