Мед от Манука

Медът от манука е уникален и ценен продукт, известен със своите многобройни благоприятни свойства. Представяме ви Manuka Benefit – марка, която осигурява уникалния мед от манука с високо качество и разнообразни ползи за здравето.

Manuka Benefit” е марката на продуктите, съдържащи мед от манука, който е със специални качества. Част от тях са естествените антибактериални и антиоксидантни свойства. Този вид мед е произведен от нектара на манука растенията, които растат основно в Нова Зеландия. Той се отличава с уникалната активна съставка метилглиоксал (MGO), която се счита за отговорна за многото медицински свойства на меда от манука.

“Manuka Benefit” осигурява мед с различни нива на активност на MGO, като предлага разнообразие от продукти с различни концентрации, подходящи за различни нужди и приложения. Този мед се използва за подпомагане на имунната система, подобряване на здравето на кожата и като естествено средство за борба с различни здравословни състояния. Достъпни са продукти с мед от манука под формата на билков сироп, билкови капсули, дъвчащи таблетки за гърло, пчелно млечице, спрей за гърло и други в тази категория.

“Manuka Benefit” се отличава с висококачествените си продукти, които са проучени и сертифицирани, гарантирайки на потребителите мед с отлични качества и реални благоприятни въздействия върху здравето.

С “Manuka Benefit” можете да бъдете уверени в качеството на меда от манука, който действа като естествен еликсир за функционалност на горните дихателни пътища. Продуктите с мед от манука са подходящи за прием при респираторни заболявания, нарушения на дихателните пътища, раздразнено и възпалено гърло, кашлица и други.