Холестерол – как да се справим по естествен начин. Последна генерация Живи Биотерапевтични продукти /LBP/

„Естествен”– замисляме ли се върху точното значение? „Естествен” означава нормален, обоснован от самия ход на развитието, естествен път на развитие… Точно заради значението на „естествен ” си позволяваме да представим продукта ХолБиом®Х3 като естествена алтернатива за здравословни нива на холестерол. Научно обоснован и без странични действия ХолБиом®Х3 действа чрез съществуващия микробиом – нормалната чревна флора на индивида.

Защо ХолБиом®Х3 е толкова специален?

ХолБиом®Х3 укрепва сърдечно съдовата система, по естествен начин намалява нивата на холестерола, кръвното налягане и сърдечно съдовия риск.

ХолБиом®Х3 съдържа три синергично действащи съставки: Патентован Lactobacillus plantarum LPLDL®, Монаколин К и Ниацин (Вит.В3). Продуктът е подкрепен с клинични проучвания, които доказват сигурност, ефективност и безопасност на действието му.

ХолБиом®Х3 съдържа 4 милиарда CFU (колонии-образуващи единици) от патентования LPLDL® пробиотик, за който е установено, че понижава нивата на общия холестерол с 36,7%. Също така намалява нивата на LDL с 13,9% (лош холестерол) и повишава нивата на HDL (добър холестерол) с 4,5%.

Производителят OptiBiotix Health се отнася изключително сериозно към клиничните доказателства, които стоят зад съставките. И затова този продукт може да бъде подкрепен и от здравната претенция на Европейския орган за безопасност на храните (EFSA), в който се казва, че „Монаколин К” от червен дрожден ориз допринася за поддържането на нормални концентрации на холестерол в кръвта“.

„Опитах ХолБиом®Х3 за четири седмици и видях понижение на нивата на холестерола от 235mg / dl (6.08mmol / L) до 176mg / dl (4.55mmol / L)! Този продукт ми даде пълна увереност в способността му да помогне за управление нивата на холестерол и науката зад него ”- пациент на ХолБиом®Х3.