Нашите продукти

Компанията  ADM Protexin, създател на бранда Bio-Kult, следва философията за баланс между природата и науката. Продуктите на Bio-Kult са доказателство, че чрез приложни изследвания природните богатства могат да се превърнат в ефективни решения за добро здраве.

Всеки един от продуктите на Bio-Kult се разработва в собствена изследователска база, в тясно сътрудничество с водещи изследователски и университетски центрове във Великобритания и по света.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Галафарм е създадена през 1991 г. като аптечно предприятие. Увеличеното търсене на аптеки води до създаването на галеновата лаборатория на Галафарм през 1993 г., където се произвеждат течни и полутечни лекарства.

През 2002 г. Галафарм получава сертификат и награда „Златна звезда“ за качество на Международна награда за качество, Женева.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Разработвайки технологии, които модулират човешкия микробиом – колективния геном на микробите в тялото – OptiBiotix идентифицира и разработва микробни щамове, съединения и формули за използване в хранителни съставки, добавки и активни съединения, които могат да повлияят на човешката физиология, извличайки потенциални ползи за здравето.

ЗА МАРКАТА ПРОДУКТИ

PHARMEX SA, с изключителен опит от 40 години в областта на дерматологичните и козметични продукти, поддържа дългогодишни партньорства, като изключителен вносител на чужди марки. Разработила е продуктови линии с висококачествена козметична грижа, които удовлетворяват и най-взискателния потребител, както и здравни специалисти, фармацевти и дерматолози, които знаят точно какви резултати желаят.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Velinoff Pharma Ltd работи с утвърдени имена и марки.

От 2018 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на Английския производител OptiBiotix.
CholBiome® X3 e първия продукт на компанията, клинично доказан и ефективен за здравословни нива на холестерола. Едно естествено решение за добро сърдечно здраве.

От 2019 г. портфолиото на Velinoff Pharma се обогати с иновативния продукт Provopaine® срещу чести и рецидивиращи инфекции на горно дихателните пътища, произвеждани от Mika Nutri Pharma – Швейцарска фирма специализирана в разработването на уникални ОТС продукти.

От 2019 г. Velinoff Pharma е успешен дистрибутор на Galafarm. Македонски производител на доказани и ефективни козметични продукти. Едни от най-известните са Sensilis Салекс Колодиум Лосион при брадавици, кокоши трън и мазоли, Ихтигал крем с прополис и детската серия BABYGAL.

От 2021 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на британския производител ADM Protexin Limited, който е част от огромната американска мултинационална корпорация ADM. Световно известната и доказана марка пробиотици Bio-Kult® ще се разпространява и разраства от Velinoff Pharma в България.