Нашите продукти

Компанията  ADM Protexin, създател на бранда Bio-Kult, следва философията за баланс между природата и науката. Продуктите на Bio-Kult са доказателство, че чрез приложни изследвания природните богатства могат да се превърнат в ефективни решения за добро здраве.

Всеки един от продуктите на Bio-Kult се разработва в собствена изследователска база, в тясно сътрудничество с водещи изследователски и университетски центрове във Великобритания и по света.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Галафарм е създадена през 1991 г. като аптечно предприятие. Увеличеното търсене на аптеки води до създаването на галеновата лаборатория на Галафарм през 1993 г., където се произвеждат течни и полутечни лекарства.

През 2002 г. Галафарм получава сертификат и награда „Златна звезда“ за качество на Международна награда за качество, Женева.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Pavia Farmaceutici е компания, която се занимава с научноизследователска и развойна дейност в областта на медицинските изделия, нови формули на дезинфектанти и разработване на доставки за козметика и хранителни продукти.

В тясно сътрудничество с италиански и чуждестранни университети и научноизследователски институти Pavia Farmaceutici разработва научни изследвания и патенти с двойна цел – подобряване и най-вече разработване на технологии за грижа и благосъстояние на всички.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Канабигал е серия продукти, съдържащи  висококачествен 100% чист екстракт от канабидиол (CBD) извлечен от натурално отгледано растение Cannabis sativa със сертифицирана чистота (без наличие на хербициди и пестициди).

CBD подпомага нормалната функция на нервната, скелетно-мускулната, храносмилателна и др. системи.

ЗА МАРКАТА  |   ПРОДУКТИ

Разработвайки технологии, които модулират човешкия микробиом – колективния геном на микробите в тялото – OptiBiotix идентифицира и разработва микробни щамове, съединения и формули за използване в хранителни съставки, добавки и активни съединения, които могат да повлияят на човешката физиология, извличайки потенциални ползи за здравето.

ЗА МАРКАТА ПРОДУКТИ

Формулата на Provopaine® започва да се изследва още през 90-те години в търсене на пробиотици, които биха могли да ни защитят от симптоми по време на химиотерапевтични лечения. През тези десетки години бяха проведени над 40 клинични проучвания. Всичките тези проучвания и наблюдения доведоха до окончателното развитие на тази мощна формула за здрава УНГ система!

 |   ПРОДУКТ

Velinoff Pharma Ltd работи с утвърдени имена и марки.

От 2018 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на Английския производител OptiBiotix.
CholBiome® X3 e първия продукт на компанията, клинично доказан и ефективен за здравословни нива на холестерола. Едно естествено решение за добро сърдечно здраве.

От 2019 г. портфолиото на Velinoff Pharma се обогати с иновативния продукт Provopaine® срещу чести и рецидивиращи инфекции на горно дихателните пътища, произвеждани от Mika Nutri Pharma – Швейцарска фирма специализирана в разработването на уникални ОТС продукти.

От 2019 г. Velinoff Pharma е успешен дистрибутор на Galafarm. Македонски производител на доказани и ефективни козметични продукти. Едни от най-известните са Sensilis Салекс Колодиум Лосион при брадавици, кокоши трън и мазоли, Ихтигал крем с прополис и детската серия BABYGAL.

От 2021 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на британския производител ADM Protexin Limited, който е част от огромната американска мултинационална корпорация ADM. Световно известната и доказана марка пробиотици Bio-Kult® ще се разпространява и разраства от Velinoff Pharma в България.