Холестерол

Иновативни

CholBiome® са иновативни продукти - трета генерация Жив Биотерапевтик /LBP/ -  надеждна терапия за здравословни нива и контрол на холестеролa.
Продуктите съдържат патентован щам на Lactobacillus plantarum LP®LDL , ефективен и безопасен за намаляване на холестерола и кръвното налягане.
 

Производителят OptiBiotix Health plc заяви: " ... антихолестеролните продукти Choliome® са признати като безопасни (GRAS) от независима експертна група в САЩ. Оценката включва представяне на обширно техническо досие за оценка и панела на GRAS, който разгледа LP®LDL.
Заключението е: щамът на Lactobacillus plantarum LP®LDL е безопасен, ефективен и клинично доказан за терапевтично значимо намаляване на холестерола и кръвното налягане". Клиничното проучване е проведено от Университета Рединг UK. Откриването и патентоването на Lactobacillus plantarum LP®LDL е значимо постижение и голямо търговско събитие, тъй като разширява потенциалните приложения на LP®LDL за употребата като добавка.

Холестеролемия

Клинично доказани

CholBiome® са подкрепени с клинични проучвания и гарантират ефективна и безопасна превенция на сърдечно съдовия риск.
Намаляват общия холестерол с до 36,7%
Намаляват LDL холестерол с до 13,9%
Увеличават HDL холестерола с до 4,5%
Понижават систоличното кръвно налягане с 5,1%
Напълно безопасни, добре поносими и без познати странични ефекти в сравнение със статините.

CholBiome_LPLDL

Ефективни

CholBiome® показват стабилни терапевтични резултати и предсказуема позитивна лабораторно – контролирана клиника.

Защо CholBiome® са толкова специални?

Пробиотиците са разработени, за да подпомагат имунитета и храносмилането, но CholBiome® използват силата на пробиотиците, за укрепване на сърдечно съдовата система. По естествен начин намаляват холестерола, кръвното налягане и сърдечно-съдовия риск. Действат чрез модулиране на човешкия микробим – нормалната чревна флора.
Клинично доказани, ефективни и без странични ефекти CholBiome® са безопасна алтернатива за здравословни нива и контрол на холестерола. Ежедневното приемане на CholBiome® е отличен начин за поддържането на здравословни нива на холестерол и неговия контрол.

[logoshowcase dots="false" arrows="false"]
Add to cart