Клинични доказателства

Холестерол

Иновативен

ХолБиом® Х3 иновативен продукт трета генерация Жив Биотерапевтик /LBP/ надеждна терапия за понижаване на холестерол. Продуктът съдържа патентован щам на Lactobacillus plantarum LP®LDL , ефективен и безопасен щам за намаляване на холестерол и кръвното налягане. Производителят OptiBiotix Health plc заяви, че неговия антихолестеролов продукт ХолБиом® Х3 е признат като безопасен (GRAS) от независима експертна група в САЩ. Оценката включва представяне на обширно техническо досие за оценка и панелът на GRAS, който разгледа LP®LDL. Заключението е: щамът на Lactobacillus plantarum LP®LDL е безопасен, ефективен и клинично доказан за терапевтично значимо намаляване на холестерола и кръвното налягане. Клиничното проучване е проведено от Университета Рединг UK. Откриването и патентоването на Lactobacillus plantarum LP®LDL е значимо постижение и голямо търговско събитие, тъй като разширява потенциалните приложения на LP®LDL за употребата като добавка.

Холестеролемия

Клинично доказан

CholBiome®X3 е подкрепен с клинични проучвания и гарантира превенция на сърдечно съдовия риск. Клинични проучвания, доказващи ефективност и безопасност на LPLDL®: Намалява общия холестерол с до 36,7% Намалява LDL холестерол с до 13,9% Увеличава HDL холестерола с до 4,5% Понижава систоличното кръвно налягане с 5,1% Напълно безопасен, добре поносим и без познати странични ефекти в сравнение със статините

CholBiome X3

Ефективен

CholBiome®X3 показва стабилни терапевтични резултати и предсказуема позитивна лабораторно – контролирана клиника Защо ХолБиом®Х3 е толкова специален? Пробиотиците са разработени, за да подпомагат имунитета и храносмилането, но ХолБиом®Х3 използва силата на пробиотиците, за укрепване на сърдечно съдовата система. По естествен начин намалява холестерола, кръвното налягане и сърдечно-съдовия риск. Действа чрез модулиране на човешкия микробим – нормалната чревна флора. Клинично доказан, ефективен и без странични ефекти ХолБиом®Х3 е безопасна алтернатива за здравословни нива на холестерола. Ежедневното приемане на ХолБиом®Х3 е отличен начин за поддържането на здравословни нива на холестерол.