Pharmex

Начало » Services » Pharmex
Pharmex

Pharmex e швейцарска фирма с глобална перспектива

Със седалище в Женева, Швейцария, и с глобално присъствие, Pharmex е основана и се управлява от професионалисти със силна страст към здравето, храненето и личната грижа,

PHARMEX SA, с изключителен опит от 40 години в областта на дерматологичните и козметични продукти, поддържа дългогодишни партньорства, като изключителен вносител на чужди марки. Разработила е продуктови линии с висококачествена козметична грижа, които удовлетворяват и най-взискателния потребител, както и здравни специалисти, фармацевти и дерматолози, които знаят точно какви резултати желаят.

Прилагането на динамичен и добре оборудван бизнес модел гарантира успеха на дейността на компанията. Чрез партньорства с мултинационални корпорации в медико-фармацевтичната област и с производители с глобален обхват, PHARMEX SA стимулира изследванията и развитието на иновативни продукти.

Философия

Философията и визията на компанията са отразени в начина, по който е организирана и в нейната последователност към лекари, фармацевти и потребители. Структурата на компанията и нейните добре оборудвани отдели анализират повишените изисквания на фармацевтичния пазар и се справят с тях по организиран и отговорен начин.

СЕРТИФИКАТИ

PHARMEX SA е сертифициран производител:

EN ISO 9001:2015
GMP
БВП
Потребител за фармакологична бдителност от EMA (Европейска агенция по лекарствата)
ЧЛЕН НА ТЪРГОВСКАТА И ПРОМИШЛЕНА КАМАРА НА АТИНА (EBEA)
ЧЛЕН НА ГРЪЦКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА (ΣΕΒ)
ЧЛЕН НА ГРЪЦКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ (ΣΦΕΕ)
ЧАСТ ОТ СПЕЦИАЛНИЯ РЕГИСТЪР НА ИЗНОСИТЕЛИТЕ
ЧЛЕНОВЕ НА ДЪРЖАВАТА НА КАМАРАТА (американски, германски, британски, италиански)

Посветени на идеята да направят достъпа до висококачествени здравни грижи достъпен за всички, екипът на Pharmex работи активно в бизнеса с фармацевтични продукти с много страст и заряд.