Bio-Kult

Bio-Kult

 

Ние от ADM Protexin разбираме колко е важна за нас и за нашите клиенти философията за баланс между науката и природата и затова се възползваме максимално от най-доброто, което те могат да предложат. Нашата компания, създател на пробиотичната марка Bio-Kult, е един от пионерите в света на пробиотичните добавки и работи усилено, за да осигури на клиентите си продукти, които са доказателство, че природните богатства могат да се превърнат в ефективни решения за добро здраве.

Пробиотиците Bio-Kult се разработват в наша съвременна изследователска база, в тясно сътрудничество с водещи университетски и изследователски центрове във Великобритания и по света. Ние търсим непрекъснато нови и ефективни начини, за да предоставим на клиентите ни най-висококачествените пробиотични хранителни добавки, които съдържат най-добрите природни съставки.

Нашите клиенти заслужават само най-доброто, затова ние разполагаме с модерна производствена база, където провеждаме изследванията сами и гарантираме, че всеки от продуктите отговаря на най-високите стандарти за качество. Ние се грижим за ефективността и дълготрайността като обработваме всяка партида индивидуално чрез специализирана техника, под наблюдението на висококвалифициран екип. Пробиотичните щамове са криозащитени по време на процеса на сушене чрез замразяване, което ги предпазва от суровата киселинна среда на стомаха и така те успяват да достигат до цялата дължина на стомашно-чревния тракт. Процесът позволява пробиотиците да се транспортират и съхраняват при стайна температура без необходимост от охлаждане.

Bio-Kult е одобрен от Вегетарианското дружество на Великобритания и е оценен през последните няколко години с редица международни награди за най-добър продукт.

Бактериалните щамове включени в продуктите са напълно идентифицирани и безопасни за употреба. Те са вписани в Националната колекция за индустриални, морски и хранителни бактерии (национална банка за събиране на култури), базирана в Абърдийн, Великобритания, където може да се осигури безопасна възпроизводимост на щама без генетична промяна.

ADM Protexin има повече от 25 години опит в производството на живи бактериални продукти. Независимо дали избирате продукт на Bio-Kult за себе си или вашите близки, можете да бъдете сигурни, че получавате най-висококачествените, натурални продукти, разработени и подкрепени от ефективна наука.

Изберете пробиотици Bio-Kult и се насладете на потенциала на природата, който може да осигури здравословна енергия за тялото и ума.

 

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС!

GutChat е инструмент, задвижван от изкуствен интелект, който осигурява лесен достъп до обширна база данни с надеждна информация от рецензирани изследвания, свързани с чревното здраве.
Вече можете да задавате вашите въпроси относно здравето на червата и да получите отговор.
www.injoy.bio/gutchat

 

ПРОДУКТИ

Leave a Reply

Your email address will not be published.