Bio-Kult

Bio-Kult

Компанията  ADM Protexin, създател на бранда Bio-Kult, следва философията за баланс между природата и науката. Продуктите на Bio-Kult са доказателство, че чрез приложни изследвания природните богатства могат да се превърнат в ефективни решения за добро здраве.

Всеки един от продуктите на Bio-Kult се разработва в собствена изследователска база, в тясно сътрудничество с водещи изследователски и университетски центрове във Великобритания и по света.

Благодарение на възможността за провеждане на изследвания в модерна собствена база, продуктите се произвеждат под строг контрол и спрямо най-високите изисквания за качество.

За да се гарантира ефективността и дълготрайността на продуктите, щамовете от всяка партида се обработват индивидуално чрез специализирана техника, под наблюдението на висококвалифициран екип.

Бактериалните щамове включени в продуктите са напълно идентифицирани и безопасни за употреба. Те са вписани в Националната колекция за индустриални, морски и хранителни бактерии (национална банка за събиране на култури), базирана в Абърдийн, Великобритания, където може да се осигури безопасна възпроизводимост на щама без генетична промяна.

ADM Protexin има повече от 25 години опит в производството на живи бактериални продукти, а продуктите на бранда Bio-Kult са оценени с редица сертификати и награди за качество. Независимо дали избирате продукт на Bio-Kult за себе си или вашите близки, можете да бъдете сигурни, че получавате най-висококачествените, натурални продукти, разработени и подкрепени от ефективна наука.

ПРОДУКТИ

Leave a Reply

Your email address will not be published.