ADM

ADM

Отключената сила на природата

Като една от най-големите компании за хранителни продукти в света, ADM е лидер в областта на храненето на хора и животни. ADM отключват силата на природата и превръщат културите в съставки и решения за храни, напитки и хранителни добавки за хората по целия свят и предоставят пълна гама от решения и услуги за животновъдството, аквакултури и домашни любимци.

Целта на ADM е да отключи силата на природата, за да обогати качеството на живот.

ADM е глобален лидер в храненето на хора и животни и водеща световна компания в областта на произхода и преработката на селскостопански продукти. Широтата, дълбочината, прозренията, съоръженията и логистичната им експертиза им дават несравними възможности за задоволяване на нуждите от храни, напитки, здраве и уелнес и др.

Със седалище в Чикаго, Илинойс, ADM свързва културите с пазарите на шест континента. Нетните продажби за 2020 г. възлизат на 64 млрд. долара.

ADM за техните убеждения

Нашите вярвания подкрепят целта ни: да отключим силата на природата, за да обогатим качеството на живот.

Всеки има право на храната, от която се нуждае, за да поддържа живота си.

Храна от природата.

Храната, получена от природата, е важен фактор за здравето и благосъстоянието.

Силата на храненето.

Достъпът до хранене може да реши много от предизвикателствата в света.

Какво правим

Ние не притежаваме ферми, но работим с производителите, като ги подкрепяме с персонализирани услуги и иновативни технологии. Партнираме си с тях, за да разработваме и усъвършенстваме устойчиви практики и да превръщаме плодовете им в продукти за потребителите по целия свят.

Използваме естествени продукти и ги превръщаме в основни храни, устойчиви, възобновяеми промишлени продукти и обширен килер от съставки и решения за храни и напитки.

От протеини на растителна основа до пробиотици, ние развиваме тенденциите в храненето и работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да създаваме персонализирани, вкусни решения от природата, които да отговарят на предпочитанията на потребителите.

Същото правим и с продуктите за хранене на животни. Днес все повече хора искат да хранят домашните си любимци със същите чисти и здравословни продукти, с които се хранят самите те, и очакват ангажимент за хуманно и устойчиво отношение към добитъка и птиците.

Нашите иновации и опит помагат на хората да живеят по-здравословно. В цял свят нашите експерти – включително учени в областта на храните, ароматизатори и готвачи – предлагат иновативни решения за потребителите, които търсят храни, напитки и добавки в подкрепа на здравето и доброто състояние.

Нашият глобален отпечатък се съчетава с местни познания, за да ни даде възможности, които малко други компании имат – гарантирайки, че доставяме най-добрите съставки от целия свят на нашите клиенти, където и да се намират те.

Ръководен екип

Висшият ръководен екип на ADM се посвещава на решаването на глобалните предизвикателства в областта на храненето днес и утре. Със своя разнообразен опит те поддържат разнообразна култура, която цени ангажираността, смелите действия и находчивостта.

История на ADM

Съчетавайки ненадминати познания в бранша с непоколебим ангажимент за високи постижения, ние се възползваме максимално от възможностите в продължение на 120 години, като от регионална компания за производство на ленено масло се превърнахме в глобален лидер в храненето на хора и животни и водеща световна компания за производство и преработка на селскостопански продукти.

Трансформиране на нашето портфолио

През последното десетилетие ние трансформирахме ADM, като усъвършенствахме компанията си и подредихме портфолиото си така, че да отговаря на нарастващите нужди за продоволствена сигурност, здраве и благополучие и устойчивост. Днес ние сме незаменим глобален мениджър на веригата за доставки и преработвател на селскостопански продукти, водеща компания за хранене на хора и животни, новатор в областта на революционните решения в подкрепа на по-здравословния начин на живот, авангарден иноватор в замяната на продукти на петролна основа и лидер в областта на устойчивото развитие.