Пчелно Млечице с мед от Манука и Витамин B6 – Manuka Benefit 100 ml

Original price was: 48.00 лв..Current price is: 38.40 лв..

(1 клиентски отзив)

Пчелното млечице с мед от манука и витамин B6 е внимателно формулирана натурална добавка, която използва силата на три ключови компонента за поддържане на цялостното здраве и жизненост. Медът от манука, известен със своите уникални антибактериални и лечебни свойства, обединява сили с пчелното млечице, богата на хранителни вещества субстанция, произведена от медоносните пчели, и витамин B6, основен витамин, жизненоважен за множество телесни функции.

Описание

Компоненти на ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ С МЕД МАНУКА И ВИТАМИН B6:

  • Мед от манука: Известен с уникалните си антибактериални свойства, медът от манука е естествен подсладител с потенциални ползи за укрепване на имунната система. Съдържа метилглиоксал, който допринася за неговите антибактериални качества.
  • Пчелно млечице: произведено от медоносни пчели, пчелното млечице изобилства от хранителни вещества, като витамини, минерали и аминокиселини. Той е признат за потенциалните си антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, често използвани за поддържане на цялостното здраве и жизненост. 
  • Витамин B6: От съществено значение за различни телесни функции, витамин B6 подпомага метаболизма, имунната система и производството на невротрансмитери. Известно е, че повишава енергийните нива и подкрепя функциите на нервната система.

Ползи за здравето от ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ С МЕД МАНУКА И ВИТАМИН B6:

  • Подобрена имунна функция: Комбинацията от мед от манука и пчелно млечице предлага имуностимулиращи свойства, като помага на тялото да се бори с инфекциите и поддържа цялостното имунно здраве.
  • Енергия и жизненост: Витамин B6 играе решаваща роля в енергийния метаболизъм, подпомагайки превръщането на храната в енергия. Това, в комбинация с богатото на хранителни вещества пчелно млечице, може да допринесе за повече жизненост.
  • Антиоксидантна подкрепа: пчелното млечице и медът от манука са богати на антиоксиданти, предлагащи защита срещу оксидативен стрес и клетъчни увреждания, причинени от свободните радикали.
  • Насърчаване на цялостното здраве: Редовната консумация на тази добавка може да допринесе за подобряване на цялостното здраве и благосъстояние, благодарение на комбинираните ползи от естествените съставки и силния ефект на уникалния мед от манука.

Без изкуствени оцветители или ароматизанти. 

Не съдържа глутен. Не съдържа лактоза. 

Подходящ за вегетарианци. 

Допълнителна информация

Производител

Мед от Манука

5775 mg

Пчелно Млечице

800 mg

Витамин В6

1.4 mg

Прием

Начин на употреба. Перорално приложение.

Препоръчителна дневна доза: Да се приема по 1 флакон на ден, за предпочитане сутрин на гладно. Разклатете преди употреба. Приемът може да бъде повторен няколко пъти годишно, особено при смяна на сезоните.

Не се препоръчва за деца под 3 годишна възраст.

Предпазни мерки: Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Специални указания: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Съхранявайте на хладно (под 25˚С) и сухо недостъпно за деца място, далеч от пряка слънчева светлина.

Срокът на годност се отнася за правилно съхраняван продукт в неотворени флакони.

Състав

Състав: Мед от манука (Leptospemum Scoparium J.R Fr ост & G. Frost), деминерилизирана вода, пчелно млечице, ябълков сок концентрат, консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат; витамин B6 (пиродоксин хидрохлорид).

1 отзив за Пчелно Млечице с мед от Манука и Витамин B6 – Manuka Benefit 100 ml

  1. Вероника Петкова

    Препоръчвам го силно! Продукта е много добър! Използваме го цялото семейство!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment