CholBiomeX3

OptiBiotix е Британска Био-Фармацевтична компания, създадена през 2012 г. с цел разработване на съединения, които променят човешкия микробиом-колективният геном на микробите в тялото – за предотвратяване и управление на различни заболявания.

Целта на OptiBiotix е да открива и развива микробни щамове, съединения и формулировки, които модулират човешкия микробиом и могат да се използват като добавки или активни съставки за профилактика и лечение на метаболитни заболявания при човека, като например затлъстяване, холестерол и разпределение на липидите и диабет – състояния потенциращи причина номер 1 за смъртност в света – сърдечно съдовите заболявания.
Съдържащи се естествено в човешкия организъм, продуктите са високо ефективни, а в същото време напълно безопасни, като така се избягва употребата на спорни препарати, предизвикващи тежки странични ефекти, които допълнително увреждат здравето.

 

chol biome boxes banner

OptiBiotix създаде линия от микробиометрични модулатори, които могат да повлияят върху контрола на липидите и холестерола, енергията и потискането на апетита. Продуктовата линия на разработка се подхранва от собствените платформи OptiScreen® и OptiBiotic®, предназначени да идентифицират метаболитните пътища и съединения, които влияят върху физиологията на човека и имат ползи за здравето. Тези платформи са приложими в широк кръг от заболявания.

Тясното сътрудничество с водещи R&D лаборатории и академични среди осигурява на продуктите необходимата за всеки препарат ин-витро и ин-виво клинична верификационна база, която предоставя необходимата увереност на лекарите при прескрипциите, прилагане на препаратите както и предсказуемо положително развитие на клиничната картина и лабораторно контролираните резултати.

chol biome x3 box
За здравословни нива на холестерола
chol biome box
За контрол на холестерола
Add to cart