Канабигал желирани бонбони с конопено масло, магнезий и цинк

75.60 лв.

Канабигал желирани бонбони с конопено масло, магнезий и цинк

Описание

Желирани бонбони с конопено масло, магнезий и цинк (без добавена захар)

Съставки:
конопено масло 30 mg, Магнезий 200 mg, Цинк 10 mg.

Други съставки:
мед (65 %), сорбитол (Е420), натриев цитрат (E331), лимонена киселина (E330), с аромат на боровинка, ягода, банан, мента,

Предназначение на продукта:
Конопеното масло се свързва с СВ1 и СВ2 рецепторите на ендоканабиноидната система и предизвиква имуномодулиращ ефект (може да подобри имунната система). Важен е за формирането на клетките, метаболитните процеси и функционирането на много системи.

Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система, допринася за нормалната функция на мускулите, допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, допринася за електролитния баланс, допринася за нормалния синтез на белтъчини, допринася за поддържането на нормалната психична функция. Магнезият участва в процеса на делене на клетките.

Цинкът участва в процеса на делене на клетките, допринася за нормалния синтез на белтъчини, допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство, допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, допринася за нормалната функция на имунната система. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, допринася за поддържането на нормалното състояние на ноктите, допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата.

Начин на употреба:
1 желиран бонбон в течение на деня.

Предпазни мерки:
Не се препоръчва за употреба от бременни жени и кърмачки. Ако приемате лекарства или имате някаква медицинска диагноза, при нежелани реакции се консултирайте с Вашия лекар. Не се препоръчва управление на МПС, боравене с машини или консумация на алкохол по време на използването на продукта. Продуктът не е предназначен за продажба и употреба от деца и подрастващи под 18 години. Продуктът не е предназначен за лечение на болести. Продуктът не е предназначен за лица, свръхчувствителни към някоя от съставките му. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Балансираната и разнообразна храна и здравословният начин на живот са важни. Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.

Начин на съхранение:
Да се съхранява в оригинална опаковка на сухо и тъмно място при температура от 15 до 25°С. Да се съхранява извън обсега на деца.

Срок на годност (да се използва до): маркиран е върху опаковката (месец, година). Да не се употребява след изтичане на срока на годност.

Нетно тегло: 120 g

Опаковка: пластмасово шише с 30 желирани бонбона / картонена кутия

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Канабигал желирани бонбони с конопено масло, магнезий и цинк”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment