Канабигал желирани бонбони – 900 мг CBD/30 бр.

75.60 лв.

Канабигал желирани бонбони – 900 мг CBD/30 бр.

Категория:

Описание

ЖЕЛИРАНИ БОНБОНИ 900 мг С МАСЛО ОТ СЕМЕНА ОТ КОНОП/30 бонбона

Съставки:
1 гумен бонбон съдържа 30 мг масло от семената на природно чист коноп. 1 опаковка (30 гумени бонбони) съдържа 900 мг количество на маслото от семена от коноп.

Предназначение:
Маслото от семената от коноп (CBD) предизвиква имуно-модулиращ ефект (може да подобри работата на имунната система на организма). Важен е за формирането на клетките, метаболитните процеси, подобряването на функциите на много системи и подобряването на цялостното здравословно състояние.

Начин на употреба:
Възрастни – Един до три желирани бонбона в продължение на целия ден.

Предпазни мерки и предупреждения:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Този продукт не е подходящ за бременни или кърмещи жени. Ако приемате някакви лекарства или имате някакво съществуващо медицинско състояние и изпитвате нежелани реакции, консултирайте се с Вашия лекар. Не се препоръчва шофиране, работа с машини или консумация на алкохол, докато използвате продукта. Продуктът не е предназначен за продажба или употреба от деца и юноши на възраст под 18 години. Продуктът не е предназначен за лечение на заболявания.Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна храна.Балансираната и разнообразна храна и здравословният начин на живот са важни. Препоръчаната дневна доза да не се надхвърля.

Съхранение:
Съхранявайте при температура от 15 до 25 ° градуса, в плътно затворена бутилка, на сухо място.

Срок на годност (използваем до): посочен на опаковката (месец, година). Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Опаковка: 30 броя /Пластмасова кутия. Нето тегло: 120 g

Серия: маркирана на опаковката (номер на партида).

Останали съставки:
Захар(58%) ; Глюкозен сироп; Декстроза; Сорбитол (Е420); Натриев цитрат(Е331) ; Лимонена киселина(Е330) ; Аромат: боровинка, ягода, банан, ментол; Цвят: червен (E122), син (E132), жълт (E102);

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Канабигал желирани бонбони – 900 мг CBD/30 бр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment