СПОРТ дъвки – 100 мг CBD, Mg, Zn и бабини зъби – 10 бр.

26.20 лв.

Канабигал СПОРТ дъвки – 100 мг CBD, Mg, Zn и бабини зъби (Tribulus terrestris)/10 бр.

Категория:

Описание

СПОРТ дъвка с конопено масло, магнезий, цинк и екстракт от бабини зъби (Tribulus terrestris) с вкус на мента (без захар)

Подпомага поддържането на нормален електролитен баланс и нормална синтеза на протеините. Усилва либидото и поддържа нормалната ерекция. Помага за растежа на мускулите и увеличаване на силата и издръжливостта. Удобни за употреба, имат приятен вкус. Облекчават симптомите на стрес, безпокойство, нервност, депресия. Подобряват сърдечната дейност,имат кардио-протективен ефект,може да помогнат за регулиране на увеличените нива на липиди и холестрол в кръвта. Намаляват позивите за гадене и повръщане

Съставки:
конопено масло, Магнезий 100 mg, Цинк 5 mg, Бабини зъби (Tribulus terrestris) 100 mg

Помощни вещества:
сорбитол, основа за дъвка, ксилитол, манитол, триацетин, силициев диоксид, БХТ, аромат на ментол, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, палмитинова киселина, сукралоза.

Предназначение на продукта:
Конопеното масло се свързва с СВ1 и СВ2 рецепторите на ендоканабиноидната система и предизвиква имуномодулиращ ефект (може да подобри имунната система). Важен е за формирането на клетките, метаболитните процеси и функционирането на много системи.

Магнезият допринася за нормалното функциониране на нервната система, допринася за нормалната функция на мускулите, допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, допринася за електролитния баланс, допринася за нормалния синтез на белтъчини, допринася за поддържането на нормалната психична функция. Магнезият участва в процеса на делене на клетките.

Цинкът участва в процеса на делене на клетките, допринася за нормалния синтез на белтъчини, допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство, допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, допринася за нормалната функция на имунната система. Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, допринася за поддържането на нормалното състояние на ноктите, допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата.

Бабини зъби (Tribulus terrestris) е традиционна билка, която поддържа развитието и обновяването на мускулите, увеличава силата и подобрява физическата издръжливост. Също така подпомага сексуалните функции и пониженото либидо.

Начин на употреба:
Две дъвки в течение на деня.

Предпазни мерки и предупреждение:
Да се съхранява извън обсега на деца. Не се препоръчва за употреба от бременни жени и кърмачки. Ако приемате лекарства или имате някаква медицинска диагноза, при нежелани реакции се консултирайте с Вашия лекар. Не се препоръчва управление на МПС, боравене с машини или консумация на алкохол по време на ползването на продукта. Продуктът не е предназначен за продажба и употреба от деца и подрастващи под 18 години. Продуктът не е предназначен за лечение на болести. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Балансираната и разнообразна храна и здравословният начин на живот са важни. Препоръчителната дневна доза не бива да се превишава.

Начин на съхранение: Да се съхранява при температура от 15 до 25°С.

Срок на годност (да се използва до): маркиран е върху опаковката (месец, година). Да не се употребява след изтичане на срока на годност.

Нетно тегло: 10 g

Опаковка: 10 броя / блистер / картонена кутия

Серия: маркирана върху опаковката (лот номер).

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “СПОРТ дъвки – 100 мг CBD, Mg, Zn и бабини зъби – 10 бр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment