Канабигал ИМУНО желирани бонбони – 900 мг CBD, мед и прополис/30 бр

75.60 лв.

Канабигал ИМУНО желирани бонбони – 900 мг CBD, мед и прополис/30 бр

Описание

ИМУНО желирани бонбони с конопено масло, мед и екстракт от прополис (без добавена захар).

Съставки:
конопено масло, прополис.

Предназначение на продукта:
Конопеното масло се свързва с СВ1 и СВ2 рецепторите на ендоканабиноидната система и предизвиква имуномодулиращ ефект (може да подобри имунната система). Важен е за формирането на клетките, метаболитните процеси и функционирането на много системи. Прополисът е пчелен продукт , благодарение на съдържаща се в него висока концентрация на флавоноиди, представлява естествена защита на организма. Медът допълва действието на конопеното масло и екстракта от прополис и подпомага съпротивителните сили на организма.

Начин на употреба:
1 до 3 желирани бонбони в течение на деня.

Предпазни мерки и предупреждение:
Не се препоръчва за употреба от бременни жени и кърмачки. Ако приемате лекарства или имате някаква медицинска диагноза, при нежелани реакции се консултирайте с Вашия лекар. Не се препоръчва управление на МПС, боравене с машини или консумация на алкохол по време на използването на продукта. Продуктът не е предназначен за продажба и употреба от деца и подрастващи под 18 години. Продуктът не е предназначен за лечение на болести. Продуктът не е предназначен за лица, свръхчувствителни към прополис, мед или някоя друга съставка на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Балансираната и разнообразна храна и здравословният начин на живот са важни. Препоръчителната дневна доза не бива да се превишава.

Други съставки:
мед (65 %), сорбитол (Е420), натриев цитрат (E331), лимонена киселина (E330), с аромат на боровинка, ягода, банан, мента, цвят: син (Индиготин Е132), червен (Кармоазин Е122), жълт (Тартразин Е102) – може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата.

Начин на съхранение:
Да се съхранява в оригинална опаковка на сухо и тъмно място при температура от 15 до 25°С. Да се съхранява извън обсега на деца.

Срок на годност (да се използва до): маркиран е върху опаковката (месец, година). Да не се употребява след изтичане на срока на годност.

Нетно тегло: 120 g

Опаковка: пластмасово шише с 30 желирани бонбона / картонена кутия

Серия: маркирана е върху опаковката (лот номер).

Може да съдържа следи от соев лецитин, съдържа мед.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Канабигал ИМУНО желирани бонбони – 900 мг CBD, мед и прополис/30 бр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment