Как да се предпазим от настинка, грип или вирусна инфекция?

Настинка, грип или вирусна инфекция? Те могат да имат много общи характеристики и симптоми и да предизвикват еднакви оплаквания.

Важно да знаете, че вирусите влизат в тялото през устата или носа и това е начинът, по който може да се заразите. Например, COVID-19 се разпространява чрез капки от кашляне, кихане или говорене от инфектиран човек. Тези капки попадат в устата или носа и така вирусът се разпространява в организма. Въздушно капков път – това е начина на заразяване.

Как можем да се предпазим?
Един от най-сигурните начини да защитим нашата устна кухина е да се погрижим вирусите да бъдат обезвредени и унищожени още при попадането им там.

Надежден начин за защита на устната кухина в борбата с вируси и бактерии вече може да се намери и в България. Продуктът Provopine®*9 tab /Провопейн/ е клинично доказан, тестван от години в едни от най-големите УНГ клиники в света.

Какво представлява Provopine®*9 tab?
Уникална комбинация от пробиотични щамове и лизозим.
Provopaine® *9 tab има незабавно локално действие в горните дихателни пътища. Активира имунната защита на организма, намалява броя на вирусите и бактериите попаднали в устата и предотвратява тяхното задържане.
Това е механизъма, който може да ни защити – подготвена и активирана имунна защита и директно унищожаване да вируса!

Как да се предпазим от настинка, грип или вирусна инфекция?

Как действа Provopine®*9 tab?
Provopine®*9 tab съдържа 5 основни пробиотични щама: Lactobacillus rhamnosus LB3, Lactobacillus delbrueckii LE, Lactobocillus plantarum LM, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum.

Пробиотичните щамове в Provopine®*9 tab:

– Увеличават локалната имунна защита на устната кухина
– Проявяват висока антагонистична активност /не приемат/ спрямо вирусите и други патогени
– Създават механична преграда за захващане на вируси и други микроорганизми върху лигавицата в устната кухина
– Подобряват чревния баланс
– Намаляват нуждата от употреба на антибиотици

Всичките тези действия на пробиотичните щамове в продукта са клинично доказани в редица клинични проучвания в продължение на години.
L. delbrueckii LE и L. rhamnosus LB3 демонстрират високи нива на антагонистична активност спрямо микробите, които най-често се срещат при инфекции в горно дихателните пътища. Показват също така висока степен на адхезия към лигавицата на горно-дихателните пътища, увеличават броя на сливичните клетки, произвеждащи IgA, както и повишават активността на естествените цитотоксични сливични клетки и увеличават брой на сливиците с повърхностни антигени CD25 и CD56.

Всички клинично доказани действия на Provopine®*9 tab показват надеждността и ефективността на продукта за борбата срещу вируси и бактерии.

Лизозимът в Provopine®*9 tab е уникалната съставка, която унищожава вирусите и бактериите при навлизане в устната кухина. Това е ензим, който се съдържа и в нашата слюнка и сълзи. Притежава изключително силно антимикробни, противогъбични и антибактериални свойства.

Provopine®*9 tab е една доказана и надеждна защита срещу вируси, бактерии и гъби. Щит срещу всички патогени, които попадат в устната кухина.

Provopine®*9 tab се приема от 3 до 6 дни по 1 таблетка 3 пъти на ден. Таблетката се смуче с много приятен вкус на цариградско грозде. Гарантира сигурна защита на устната кухина от вируси!

Терапията с Provopine®*9 tab може да се повтаря всеки месец. Продуктът може да бъде приеман и непрекъснато при усложнена епидемиологична обстановка. Няма противопоказания и е подходящ за възрастни и деца над 4 години.