KAdermin VET крем

19.95 лв.

KAdermin VET крем е специализирано медицинско изделие за лечение на рани при множество животни. Революционната патентована технология за лечение на рани предпазва от инфекции и ускорява заздравяването на всички рани при животни, включително:

 • Рани при охлузвания
 • Хронични и остри рани
 • Ухапвания и гнойни рани
 • Хирургични рани
 • Рани от залежаване
 • Кожни лезии
Баркод: 0704715359971 Категории: ,

Описание

Показания за употреба на KAdermin VET крем

KAdermin VET крем се препоръчва за лечение на леки изгаряния, хирургични рани, язви и рани при всички животни, особено при кучета, котки, коне, зайци и птици. Кремът може да се прилага върху всички видове увредени тъкани, включително лигавици.

Предимства на KAdermin VET крем

KAdermin VET крем осигурява висока защита, хидратация и възстановяване на кожните лезии благодарение на хидратиращите агенти, съдържащи се в продукта. KAdermin VET крем образува защитен бариерен филм срещу микробната агресия и насърчава естествените процеси на регенерация на тъканите, помагащи за по-бързото заздравяване на рани. Хиалуроновата киселина насърчава възстановяването и хидратацията на тъканите. Диметиконът има висока филмообразуваща защитна способност и спомага за добро разресване.

Благодарение на антимикробните свойства, патентованият комплекс на SCX (силициев диоксид, активиран със сребърни йони и хлорхексидин) осигурява защита срещу външни микробни агенти и инфекции.

Повече за SCX TECHNOLOGY

Комплексът SCX-Powder е направен от силициев диоксид, функционализиран със сребърни йони и хлорхексидин; той е включен в бариерен филм, създаден от хиалуронова киселина.

Антимикробна ефикасност

Антимикробната активност на SCX комплекса се дължи на наличието на сребърни йони и хлорхексидин. Среброто в неговата йонна форма е добре познато със своята широкоспектърна бактерицидна сила, като грам-положителни, грам-отрицателни, аеробни и анаеробни микроорганизми, гъбички и вируси, включително много различни бактерии, резистентни към антибиотици, като метицилин-резистентни Staphylococcus aureus (MRSA) и ванкомицин-резистентни ентерококи (VRE). За разлика от антибиотиците, среброто е с нисък риск от предизвикване на резистентност, което се очертава като негово ключово предимство.

Ускорено лечение

Благодарение на адхезивните и хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина, комплексът SCX образува ефективна защитна бариера, подпомагаща естествения процес на възстановяване на тъканите и насърчаваща възстановяването на нормалните физиологични условия, полезни за спонтанната регенерация на кожата.

Инструкции за употреба

 1. Преди употреба почистете засегнатия участък и го подсушете внимателно.
 2. Нанесете необходимото количество върху засегнатата област.
 3. Ако животното е бръснато, не масажирайте след нанасяне и оставете продукта да изсъхне по естествен начин. Той ще образува цялостен защитен филм. Ако животното не е бръснато, нанесете крема, като го втриете, за да проникне в кожата.
 4. Прилагайте веднъж или два пъти дневно.
 5. Ако е необходимо, поставете защитен продукт, за да избегнете облизване от животното.

Състав на KAdermin VET cream

Вода, цетеарил етилхексаноат, изопропил миристат, стеарет-2, стеарет-21, цетеарилов алкохол, глицерин, пантенол, бадемово масло за пот, Бутироспермум паркии (масло от ший), SCX (силициев диоксид, активиран със сребърни йони и хлорхексидин), диметикон, сок от листа на алое барбаденсис, натриев хиалуронат, Olea Europaea Fruit Oil (масло от маслина), L-лизин, L-пролин, L-левцин, глицин, хидрогениран фосфатидилхолин, каприлови/капринови триглицериди, етанол, сквалан, церамид NP.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 кг
Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “KAdermin VET крем”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment