KAdermin VET крем

19.95 лв.

(1 клиентски отзив)

KAdermin VET крем е специализирано медицинско изделие за лечение на рани при множество животни. Революционната патентована технология за лечение на рани предпазва от инфекции и ускорява заздравяването на всички рани при животни, включително:

 • Рани при охлузвания
 • Хронични и остри рани
 • Ухапвания и гнойни рани
 • Хирургични рани
 • Рани от залежаване
 • Кожни лезии
Баркод: 0704715359971 Категории: ,

Описание

Показания за употреба на KAdermin VET крем

KAdermin VET крем се препоръчва за лечение на леки изгаряния, хирургични рани, язви и рани при всички животни, особено при кучета, котки, коне, зайци и птици. Кремът може да се прилага върху всички видове увредени тъкани, включително лигавици.

Предимства на KAdermin VET крем

KAdermin VET крем осигурява висока защита, хидратация и възстановяване на кожните лезии благодарение на хидратиращите агенти, съдържащи се в продукта. KAdermin VET крем образува защитен бариерен филм срещу микробната агресия и насърчава естествените процеси на регенерация на тъканите, помагащи за по-бързото заздравяване на рани. Хиалуроновата киселина насърчава възстановяването и хидратацията на тъканите. Диметиконът има висока филмообразуваща защитна способност и спомага за добро разресване.

Благодарение на антимикробните свойства, патентованият комплекс на SCX (силициев диоксид, активиран със сребърни йони и хлорхексидин) осигурява защита срещу външни микробни агенти и инфекции.

Повече за SCX TECHNOLOGY

Комплексът SCX-Powder е направен от силициев диоксид, функционализиран със сребърни йони и хлорхексидин; той е включен в бариерен филм, създаден от хиалуронова киселина.

Антимикробна ефикасност

Антимикробната активност на SCX комплекса се дължи на наличието на сребърни йони и хлорхексидин. Среброто в неговата йонна форма е добре познато със своята широкоспектърна бактерицидна сила, като грам-положителни, грам-отрицателни, аеробни и анаеробни микроорганизми, гъбички и вируси, включително много различни бактерии, резистентни към антибиотици, като метицилин-резистентни Staphylococcus aureus (MRSA) и ванкомицин-резистентни ентерококи (VRE). За разлика от антибиотиците, среброто е с нисък риск от предизвикване на резистентност, което се очертава като негово ключово предимство.

Ускорено лечение

Благодарение на адхезивните и хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина, комплексът SCX образува ефективна защитна бариера, подпомагаща естествения процес на възстановяване на тъканите и насърчаваща възстановяването на нормалните физиологични условия, полезни за спонтанната регенерация на кожата.

Инструкции за употреба

 1. Преди употреба почистете засегнатия участък и го подсушете внимателно.
 2. Нанесете необходимото количество върху засегнатата област.
 3. Ако животното е бръснато, не масажирайте след нанасяне и оставете продукта да изсъхне по естествен начин. Той ще образува цялостен защитен филм. Ако животното не е бръснато, нанесете крема, като го втриете, за да проникне в кожата.
 4. Прилагайте веднъж или два пъти дневно.
 5. Ако е необходимо, поставете защитен продукт, за да избегнете облизване от животното.

Състав на KAdermin VET cream

Вода, цетеарил етилхексаноат, изопропил миристат, стеарет-2, стеарет-21, цетеарилов алкохол, глицерин, пантенол, бадемово масло за пот, Бутироспермум паркии (масло от ший), SCX (силициев диоксид, активиран със сребърни йони и хлорхексидин), диметикон, сок от листа на алое барбаденсис, натриев хиалуронат, Olea Europaea Fruit Oil (масло от маслина), L-лизин, L-пролин, L-левцин, глицин, хидрогениран фосфатидилхолин, каприлови/капринови триглицериди, етанол, сквалан, церамид NP.

Допълнителна информация

Тегло 0.2 кг
Производител

1 отзив за KAdermin VET крем

 1. Ангел Асенов

  Препоръчвам го силно!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment