Ефервесцентни таблетки с Витамин С и мед от Манука – Manuka Benefit 20 таб.

Original price was: 38.00 лв..Current price is: 30.40 лв..

(1 клиентски отзив)

MANUKA Benefit® ефервесцентни таблетки с витамин С – комбинация от естествени компоненти, насочени към поддържане на цялостното благосъстояние и силен имунитет. Заредени с мощни съставки като мед от манука, прополис, шипка, върба и витамин С, тези ефервесцентни таблетки предлагат силна имунна и антиоксидантна подкрепа по удобен начин.

Описание

Състав на Ефервесцентни Таблетки с Витамин С и Мед от Манука

 • Мед от Манука: известен със своите антибактериални свойства, медът от манука помага в борбата с инфекциите и насърчава заздравяването на рани. 
 • Прополис: Известен със своите имуностимулиращи свойства, прополисът поддържа естествените защитни механизми на организма срещу инфекции.
 • Шипка: Богата на антиоксиданти и витамин С, шипката допринася за имунното здраве и устойчивост на патогенни микроорганизми.
 • Върба: Съдържа салицин, известен със своите противовъзпалителни свойства, предлагащи облекчение на лека болка и възпаление.
 • Витамин C: От съществено значение за здрава имунна система, витамин C под формата на аскорбинова киселина поддържа тялото в борбата с инфекциите и допринася за стабилен имунитет.

Ползи на Ефервесцентни Таблетки с Витамин С и Мед от Манука 

 • Подсилена имунна функция: Комбинацията от мед от манука, прополис и витамин С действа синергично в подкрепа на имунната система. Тези компоненти са известни със своите имуностимулиращи свойства, като помагат на тялото да се бори с инфекциите и заболяванията.
 • Антиоксидантна подкрепа: Витамин С, шипка и мед от манука съдържат антиоксиданти, които се борят с оксидативния стрес. Антиоксидантите помагат за неутрализирането на свободните радикали, намаляват клетъчните увреждания и допринасят за цялостното здраве и жизненост.
 • Противовъзпалителни ефекти: Върбата съдържа естествени съединения, известни като салицилати, които притежават противовъзпалителни свойства. Тези свойства могат да помогнат за намаляване на възпалението и облекчаване на лекия дискомфорт.
 • Подобрено здраве на кожата: Комбинацията от прополис, шипка и витамин С насърчава подмладяването на кожата и синтеза на колаген, допринасяйки за по-здрава и сияйна кожа.
 • Респираторна подкрепа: Медът от манука и върбата в миналото са били използвани за поддържане на здравето на дихателните пътища. Когато се комбинират с витамин С, тези съставки допринасят за поддържането на здрава дихателна система.
 • Действа благотворно при физическо натоварване, умора и намалена работоспособност. 

Без изкуствени оцветители или ароматизанти. 

Подходящ за вегетарианци. Без глутен и лактоза.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Допълнителна информация

Производител

Витамин C

240 mg

Екстракт от Шипка

20.7 mg

Екстракт от Бяла върба

75 mg

Прополис сух екстракт

30 mg

Мед от Манука

6 mg

Прием

Начин на употреба. Перорално приложение.

Препоръчителна дневна доза: За възрастни до 3 таблетки дневно разтворени във вода.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Предпазни мерки: Не превишавайте препоръчителната дневна доза от 3 таблетки дневно разтворени във вода. Съхранявайте на хладно (под 25˚С) и сухо недостъпно за деца място, далеч от пряка слънчева светлина.

Специални указания: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Състав

Състав: лимонена киселина; регулатор на киселинността: натриев хидроген карбонат; пълнител:   сорбитол; L-аскорбинова киселина; аромат на  портокал; антислепващ агент: полиетилен гликол; подсладител: суркалоза; Бяла върба (Salix alba L..) сух екстракт от кора ; Прополис сух екстракт, Шипка (Rosa canina) сух екстракт от цвят;  Бета каротин, мед от Манука (leptospermum scoparium) на прах.

1 отзив за Ефервесцентни таблетки с Витамин С и мед от Манука – Manuka Benefit 20 таб.

 1. Велизар Петров

  Страхотен продукт! Бързо действие! Препоръчвам!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Post comment