Velinoff Pharma Ltd e бързо развиваща се фармацевтична маркетингова компания, основaна през 2018.

Ексклузивен представител и дистрибутор на фармацевтични компании развиващи дейност в най-прогресивните области на биотехнологиите. Основаната посока са биотехнологичните иновации и терапии, засягащи както големи групи от населението и традиционни социално значими заболявания, така и терапии насочени към преодоляване на индивидуални състояния. Продуктите предлагат пълноценна превенция, постоянен контрол и най-ефективно лечение на хронични заболявания като затлъстяване, хиперхолестеролемия, липидни профили и диабет. Ново поколение пробиотици и ефективни козметични продукти са част от портфолиото на фирмата. Целта на Velinoff Pharma е да представи на българския пазар най-иновативните продукти за фармако-клинична грижа. Всички те са официално одобрени за употреба от Европейската медицинска академия / EMA/ и американската агенция по храни и лекарства /FDA/.

Продуктите представени от Velinoff Pharma се предлагат на най-развитите фармацевтични пазари по света. Предоставя се възможността на хората с техния личен избор или по лекарска препоръка да се възползват от най-съвременните лечения за бързо възстановяване на своето здраве, качество на живот и контрол върху състояния, съставляващи над 60% от причините за смъртност в България и по света.

От 2018 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на Английския производител
OptiBiotix.
CholBiome® X3 e първия продукт на компанията, клинично доказан и ефективен за здравословни нива на холестерола. Едно естествено решение за добро сърдечно здраве.
 

От 2019 г. портфолиото на Velinoff Pharma се обогати с иновативния продукт Provopaine® срещу чести и рецидивиращи инфекции на горно дихателните пътища, произвеждани от  Mika Nutri Pharma – Швейцарска фирма специализирана в разработването на уникални ОТС продукти.  

От 2019 г. Velinoff Pharma е успешен дистрибутор на Galafarm. Македонски производител на доказани и ефективни козметични продукти. Едни от най-известните са Sensilis Салекс Колодиум Лосион при брадавици, кокоши трън и мазоли, Ихтигал крем с прополис и детската серия BABYGAL.

От 2021 г. Velinoff Pharma е ексклузивен вносител и дистрибутор на британския производител  ADM Protexin Limited, който е част от огромната американска мултинационална корпорация ADM. Световно известната и доказана марка пробиотици Bio-Kult® ще се разпространява и разраства от Velinoff Pharma в България. 

Партньори

Add to cart