Как да се предпазим от настинка, грип или вирусна инфекция?

Как да се предпазим от настинка, грип или вирусна инфекция?

Настинка, грип или вирусна инфекция? Те могат да имат много общи характеристики и симптоми и да предизвикват еднакви оплаквания.

Важно да знаете, че вирусите влизат в тялото през устата или носа и това е начинът, по който може да се заразите. Например, COVID-19 се разпространява чрез капки от кашляне, кихане или говорене от инфектиран човек. Тези капки попадат в устата или носа и така вирусът се разпространява в организма. Въздушно капков път – това е начина на заразяване.

Как можем да се предпазим?
Един от най-сигурните начини да защитим нашата устна кухина е да се погрижим вирусите да бъдат обезвредени и унищожени още при попадането им там.

Надежден начин за защита на устната кухина в борбата с вируси и бактерии вече може да се намери и в България. Продуктът Provopine®*9 tab /Провопейн/ е клинично доказан, тестван от години в едни от най-големите УНГ клиники в света.

Какво представлява Provopine®*9 tab?
Уникална комбинация от пробиотични щамове и лизозим.
Provopaine® *9 tab има незабавно локално действие в горните дихателни пътища. Активира имунната защита на организма, намалява броя на вирусите и бактериите попаднали в устата и предотвратява тяхното задържане.
Това е механизъма, който може да ни защити – подготвена и активирана имунна защита и директно унищожаване да вируса!

Как действа Provopine®*9 tab?
Provopine®*9 tab съдържа 5 основни пробиотични щама: Lactobacillus rhamnosus LB3, Lactobacillus delbrueckii LE, Lactobocillus plantarum LM, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum.

Пробиотичните щамове в Provopine®*9 tab:

– Увеличават локалната имунна защита на устната кухина
– Проявяват висока антагонистична активност /не приемат/ спрямо вирусите и други патогени
– Създават механична преграда за захващане на вируси и други микроорганизми върху лигавицата в устната кухина
– Подобряват чревния баланс
– Намаляват нуждата от употреба на антибиотици

Всичките тези действия на пробиотичните щамове в продукта са клинично доказани в редица клинични проучвания в продължение на години.
L. delbrueckii LE и L. rhamnosus LB3 демонстрират високи нива на антагонистична активност спрямо микробите, които най-често се срещат при инфекции в горно дихателните пътища. Показват също така висока степен на адхезия към лигавицата на горно-дихателните пътища, увеличават броя на сливичните клетки, произвеждащи IgA, както и повишават активността на естествените цитотоксични сливични клетки и увеличават брой на сливиците с повърхностни антигени CD25 и CD56.

Всички клинично доказани действия на Provopine®*9 tab показват надеждността и ефективността на продукта за борбата срещу вируси и бактерии.

Лизозимът в Provopine®*9 tab е уникалната съставка, която унищожава вирусите и бактериите при навлизане в устната кухина. Това е ензим, който се съдържа и в нашата слюнка и сълзи. Притежава изключително силно антимикробни, противогъбични и антибактериални свойства.

Provopine®*9 tab е една доказана и надеждна защита срещу вируси, бактерии и гъби. Щит срещу всички патогени, които попадат в устната кухина.

Provopine®*9 tab се приема от 3 до 6 дни по 1 таблетка 3 пъти на ден. Таблетката се смуче с много приятен вкус на цариградско грозде. Гарантира сигурна защита на устната кухина от вируси!

Терапията с Provopine®*9 tab може да се повтаря всеки месец. Продуктът може да бъде приеман и непрекъснато при усложнена епидемиологична обстановка. Няма противопоказания и е подходящ за възрастни и деца над 4 години.