Уникален продукт срещу чести инфекции на горните дихателни пътища и УНГ инфекции

Уникален продукт срещу чести инфекции на горните дихателни пътища и УНГ инфекции

Уникален продукт срещу чести инфекции на горните дихателни пътища и УНГ инфекции, клинично доказан и ефективен!

Малко пространство, много инфекции – това е нашата устна кухина!
Нашата уста е органа, който е изложен на най-сериозните атаки от вируси и бактерии. Тя е отворената врата за инфекции към нашия организъм. Ако я защитим ще може да се спасим от чести инфекции!

Начина по който може да запазим нашата устна кухина и едновременно с това да се погрижим за нашия имунитет е използването на уникалния продукт Provopaine® tab.*9.

Формулата на Provopaine® започва да се изследва още през 90-те години в търсене на пробиотици, които биха могли да ни защитят от симптоми по време на химиотерапевтични лечения. През тези десетки години бяха проведени над 40 клинични проучвания. Всичките тези проучвания и наблюдения доведоха до окончателното развитие на тази мощна формула за здрава УНГ система!

Тази формула съчетава потентността на живи имунобиотични /пробиотични клетки/ и лизозим, които действат като силен имунологичен защитен инструмент, който създава парапробиотични ефекти с мощно активиране на имунитета.

Provopaine® tab.*9 е уникална комбинация, единствена по рода си срещу чести инфекции на горните дихателни пътища и УНГ инфекции. Provopaine® tab.*9 съдържа 5 пробиотични щама и лизозим. Лизозимът е ензим, който се съдържа в нашата слюнка и е естествен антибактериален и противомикробен ензим.

Основните показания:
Активира имунната защита на организма
Намалява броя на патогенните микроорганизми и предотвратява задържането им в устната кухина.
Продуктът се приема от 3 до 6 дни, 3 пъти по 1 таблетка на ден след хранене. Оставя се в устата, докато се разтвори.

Повече информация за продукта Provopaine® може да намерите на www.velinoff.com

Provopaine® tab.*9 вече може да поръчате във всяка аптека и в България!